Retourinformatie

Home / Retourinformatie

Herroepingsrecht,
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen ná de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen kunt u a)het retourformulier hier downloaden, volledig invullen en bijsluiten bij uw retourzending óf b)per email aan Barbanero versturen via service@barbanero.nl. U ontvangt dan van ons een bevestigingsemail en heeft vervolgens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren.

Retouradres:
Barbanero Barber & Shop
Brugstraat 7
1391GH Abcoude

De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Geretourneerde artikelen worden altijd nog door Barbanero beoordeeld. In de volgende gevallen kunnen wij een schadevergoeding in rekening brengen die op het reeds door u betaalde bedrag zal worden ingehouden:
- artikelen die beschadigd of incompleet zijn of niet meer verkoopbaar zijn;
- artikelen waarbij sprake is van waardevermindering als gevolg van gebruik door de klant;
- artikelen waarvan de plastic (hygiëne) bezegeling is verwijderd.

Na ontvangst van de producten restitueert Barbanero het door de klant betaalde bedrag inclusief de bij bestelling betaalde verzendkosten. Restitutie vindt zo spoedig mogelijk plaats doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst.

Retourzendingen zijn voor eigen risico van de klant. Barbanero is daarom niet aansprakelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of incomplete retourzendingen.

Barbanero
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »