Klantenservice
Barbanero staat voor kwaliteit en service. Producten op voorraad, levering conform afspraak, kwaliteit gegarandeerd en altijd bereikbaar. Mocht het onverhoopt ergens misgaan of bent u ontevreden? Neem gerust contact met ons op.

Stuur Barbanero een bericht via deze site
:
Via het formulier op deze pagina kunt u makkeljk en snel met ons in contact komen. U krijgt van ons altijd een ontvangstbevestiging en wij beantwoorden uw bericht binnen 24 uur.

Stuur Barbanero een e-mail:
Barbanero is tevens bereikbaar via email adres: service@barbanero.nl.

Bezoekadres Barbanero Barber & Shop:
Brugstraat 7 (1e etage)
1391GH Abcoude
Tel: 0639007785

KvK: 62355384
Btw: NL175092758B01
1 Webwinkel Keur
1.1 Keurmerk Webwinkel Keur

Teneinde online winkelen voor u als consument veilig en betrouwbaar te maken bestaat er het Webwinkel Keur keurmerk. Webwinkels worden door Stichting Webwinkel Keur zorgvuldig gecontroleerd en betrouwbaarheidsinformatie wordt inzichtelijk gemaakt. Hierdoor is de webwinkel voor zowel de ondernemer als de consument betrouwbaar en juridisch afgedicht. U kunt dus veilig online winkelen op www.barbanero.nl.

1.2 Wat gebeurt er met mijn privacy gegevens als ik een review schrijf

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.       

2 Bestellen en betalen
2.1 BetaalmethodenAlle betalingen worden afgehandeld door SEOshop Payments. Een Nederlandse betaalprovider die uw en onze veiligheid op internet waarborgt.

Barbanero staat voor veilig online betalen en accepteert de volgende betaalmethoden:

  • iDeal (gratis)
  • VISA (gratis vanaf €50)
  • Mastercard (gratis vanaf €50)
  • MrCash (België)
  • Sofort (Duitsland)
  • Bankoverschrijving (gratis vanaf €50)

Betalen via PIN of Contant is mogelijk wanneer u kiest voor 'ophalen in de winkel' (Abcoude). U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Voor bepaalde betalingen worden kosten in rekening gebracht. Kosten worden berekend voor Bankoverschrijvingen (€0,33), voor Mastercard/Visa (€0,25 + 1,8%), voor Bancontact/MisterCash (€0,25 + 1,2%) en voor Sofort (€0,23 + 0,9%).

iDeal betalingen zijn ratis.

Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.

3 Verzending en levering
3.1 PostNL (verzendkosten)Barbanero verzend alle pakketten via PostNL. Voor 17:00 besteld = volgende werkdag in huis!

De verzendkosten voor standaard levering in Nederland bedragen € 6,50 per bestelling.
U betaalt GEEN verzendkosten bij een bestelling vanaf € 50,-.
U betaalt GEEN verzendkosten als u kiest voor 'afhalen in de winkel'.

U kunt kiezen uit standaardverzending, verzending via Mijn Pakket (bepaal zelf tijdstip en locatie) en speciale ochtend en avondleveringen.

Lukt het PostNL niet om uw pakket af te leveren; dan kunt u de zending ophalen bij de PostNL locatie in de buurt.

Voor België (gratis vanaf € 150,-) gelden andere tarieven en levertijden, informeer vooraf via service@barbanero.nl.

4 Retouren (herroepingsrecht)
4.1 Herroeping
Herroepingsrecht,
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen ná de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen kunt u a)het retourformulier hier downloaden, volledig invullen en bijsluiten bij uw retourzending óf b)per email aan Barbanero versturen via service@barbanero.nl. U ontvangt dan van ons een bevestigingsemail en heeft vervolgens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren.

Retouradres:
Barbanero Barber & Shop
Brugstraat 7
1391GH Abcoude

De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Geretourneerde artikelen worden altijd nog door Barbanero beoordeeld. In de volgende gevallen kunnen wij een schadevergoeding in rekening brengen die op het reeds door u betaalde bedrag zal worden ingehouden:
- artikelen die beschadigd of incompleet zijn of niet meer verkoopbaar zijn;
- artikelen waarbij sprake is van waardevermindering als gevolg van gebruik door de klant;
- artikelen waarvan de plastic (hygiëne) bezegeling is verwijderd.

Na ontvangst van de producten restitueert Barbanero het door de klant betaalde bedrag inclusief de bij bestelling betaalde verzendkosten. Restitutie vindt zo spoedig mogelijk plaats doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst.

Retourzendingen zijn voor eigen risico van de klant. Barbanero is daarom niet aansprakelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of incomplete retourzendingen.

5 Garantie
5.1 Garantie (beschadigd product)
Barbanero staat voor kwaliteit en probeert altijd aan uw verwachtingen te voldoen. Op al onze artikelen heeft u de wettelijke garantie. De geboden garanties doet geen afbreuk aan eventuele rechten aangaande wettelijke garantie en (non) conformiteit waar de klant altijd een beroep op kan doen. U heeft ten allen tijde de gelegenheid om evt. gebreken te melden.

Mocht u onverhoopt een beschadigd artikel ontvangen; dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen via email adres service@barbanero.nl. Wij zoeken zo snel mogelijk naar een passende oplossing om het beschadigde artikel te vervangen danwel te restitueren.
6 Klachten
6.1 Heeft u een klacht of suggestie?

Barbanero probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u deze indienen via emailadres: service@barbanero.nl. U ontvangt van ons binnen 14 dagen een inhoudelijk antwoord.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de onafhankelijke geschillencommissie van Webwinkel Keur. Meer informatie treft u aan via deze link. Tevens kunt u de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform

Heeft u een suggestie?
Stuur een email naar hello@barbanero.nl of gebruik het formulier bovenaan op deze pagina.

7 Productinformatie
7.1 Wat is baardwax of baardbalsem?
Baardwax (of baardbalsem) is een verzorgings- en stylingproduct. Naast het feit dat een baardwax de baard glans geeft en lekker ruikt, verzorgt het de onderliggende huid. Al onze baardwaxen zijn 100% natuurlijk, maar verschillen wel in textuur en geur van elkaar.
7.2 Wat is baardolie?
Baardolie is een verzorgingsproduct voor de baard. De baardolie maakt de haren zachter en geeft de baard een vollere, gezondere uitstraling. De onderliggende huid wordt door de olie gevoedt en soepel gehouden en het voorkomt een droge, rode of geïrriteerde huid.

7.3 Welke baardwax moet ik kiezen?

De baardwaxen van Barbanero zijn allemaal 100% natuurlijk en verzorgen de baard en de onderliggende huid.

Beardbalm US maakt een zachte, vochtregulerende baardbalsem (moisturizer). Een uniek product en bijzonder geschikt voor vollere, natuurlijke baarden. Deze balsem stimuleert tevens de baardgroei. Beardbalm US is makkelijk smeerbaar en niet te vet. Uniek is ook de geurloze balsem. Speciaal geïmporteerd en exclusief hier verkrijgbaar.

Mr Bear Family
is harder en lijkt qua textuur meer op een wax. Uitermate geschikt voor baardstyling van zowel korte als langere baarden. Deze baardwax is wat vetter van structuur. Er is geen geurloze variant.

Texas Beard Company
zit qua textuur tussen bovengenoemde merken in. Deze is voor alle baardtypen geschikt, zeer goed om de baard te stylen of een natuurlijkere look te houden. Er zijn 4 geuren; waaronder ook een geurloze variant wat erg handig is bij parfumgebruik.
Speciaal geïmporteerd en exclusief hier verkrijgbaar.

Varsity Beard Oxford is een nieuwkomer in baardenland. Deze 100% natuurlijke baardproducten bestaan uit hoogwaardiger ingredienten dan andere merken. De Beard Balm is vrij hard en heeft een subtiele bijenwas geur, de baardpomade is meer een balsem en is perfect voor een natuurlijke look.
Speciaal geïmporteerd en exclusief hier verkrijgbaar.

 

7.4 Wat is pomade?

Pomade is een typisch stylingproduct voor heren. Het heeft de consitentie van een harde wax, een stevige gel of een cream. Vooral in Amerikaanse old-school en rockabilly kapsels wordt pomade gebruikt vanwege de stevigheid (Hold) en de glans (Shine). Voorheen was er alleen pomade op petroleumbasis die meerdere dagen in het haar bleef zitten. Deze was erg moeilijk uitwasbaar en liet residu achter op hoofd en haar.

Tegenwoordig is er de pomade op waterbasis. Deze is makkelijker aan te brengen, heeft geen verstikkend effect en laat geen vettigheid of rommel achter op het hoofd. Er zit geen slecht bijproduct meer in. Om die reden verkoopt Barbanero alleen pomades op waterbasis. Er is ruime keuze in geur, hold en shine.

Extra stevigheid, bijvoorbeeld voor een kuif, dik of krullend haar? Kies dan voor 'Firme' of 'Super' Hold.
Voor alle andere haartypes volstaat een normale pomade. Voeg extra water toe voor een gel-achtig effect.

Op zoek naar een wax, een product zonder glans, een paste of clay? Kijk dan eens hier!

Neem contact op
* Verplichte velden
Barbanero
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »