VARSITY BEARD

Home / Merken / VARSITY BEARD

Varsity Beard Oxford produceert kleinschalig exclusieve baardproducten. De Baardbalsem, de unieke Baardpomade, Baardolie en Snorrenwax zijn 100% natuurlijk en worden alleen op bestelling geproduceerd. De unieke 'slider pack' is een makkelijk mee te nemen doosje balsem of pomade voor de moderne gentleman.

Barbanero is officeel agent voor alle Varsity Beard producten in de Benelux. Voor alle producten van Varsity Beard is Barbanero Barber & Shop dus hét adres!

VARSITY BEARD - Mo Moulder (snorrenwax)

Er is snorrenwax en Mo Moulder! Stevige hold en een subtiele geur. Snor styling!

€15,95

VARSITY BEARD - Baardwax

Exclusief verkrijgbaar. Premium baardproducten uit Oxford. Natuurlijke baardwax, goed voor huid en baard. Er is baardwax en Varsity Beard!

€20,95

VARSITY BEARD - Baard Pomade (unieke baardbalsem)

Baard Pomade, unieke premium beardcare uit Engeland. De hold van baardwax en het goede van baardolie in 1 product. Een niet-vette, zachte baardbalsem met natuurlijke glans.

€20,95

VARSITY BEARD - Balm Slider

Exclusief verkrijgbaar. Premium baardbalsem. Deze unieke 'slider' is superhandig om mee te nemen. Natuurlijke baardwax, goed voor huid en baard.

€14,95

VARSITY BEARD - Baardolie (Dreaming Spires)

Exclusief verkrijgbaar. Premium baardproducten uit Oxford. Heerlijk subtiele, kruidige baardolie. 100% natuurlijk, niet vet en goed voor huid en baard.

€21,95

VARSITY BEARD - Pomade Slider

Exclusief verkrijgbaar. De unieke 'slider' is superhandig om mee te nemen. Beard Pomade: alle voordelen van baardwax en baardolie in 1 product!

€14,95

VARSITY BEARD - Baardolie (St. Clements Blend)

Exclusief verkrijgbaar. Premium baardproducten uit Oxford. Heerlijk subtiele, frisse baardolie. 100% natuurlijk, niet vet en goed voor huid en baard.

€21,95

Barbanero
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »